Workshops schilderen op locatie

Altijd al een zelfgemaakt schilderij in je huis willen hebben hangen? Maar je kan niet schilderen?  Of  je durft het niet te proberen? Ik help je tijdens deze workshops, geef tips en heb slimme oplossingen voor de leuke onderwerpen die we gaan maken.

Op zoek naar een leuke activiteit voor je vriend(inn)engroep? Wil je met elkaar iets leuks schilderen op een mooie locatie? Hightea erbij of een lekkere lunch?

Wij bieden je alle schildersbenodigdheden en leuke ontwerpen voor groepen vanaf 8 personen. De locatie zoeken jullie zelf uit of doen we in overleg. Denk hierbij aan een tuincentrum, restaurant of iets dergelijks.

DE FEESTTUIN werkt samen met bedrijven die ook een zeer goede lunch en high tea kunnen serveren:  Golfbaan en Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout , Brownies&downieS Katwijk en Surf en Beach aan het strand in Katwijk. Op andere locaties zijn de workshops inclusief een eenvoudige lunch: Vlindorado in Waarland, Boerderij het Geertje in Zoeterwoude, Groencentrum Witmarsum in Friesland en Tuincentrum Cruquius in Cruquius

Voor de komende weken staan er al workshops vast op de volgende locaties:

Groencentrum WITMARSUM te Witmarsum Friesland: opgeven via de website van Groencentrum Witmarsum. Hierop staan alle tijden en de onderwerpen die we gaan schilderen.

Maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 april 2019     9.30 uur – 15.30 uur
Maandag 15 april ’s avonds, dinsdag 16 april ’s avonds, woensdag 17 april overdag
Maandag 6 mei ’s avonds, dinsdag 7  overdag en woensdag 8 mei 2019  overdag

Prijzen zijn wisselend i.v.m. de verschillende lunches bij de verschillende locaties: € 50,– tot € 65,–

Voor vragen over de workshops : defeesttuin@gmail.com.
De workshops beginnen rond 9.30/10.00 en zijn inclusief koffie, thee en lunch.

Als je zelf een locatie op het oog hebt, is het ook mogelijk om mij voor de schilderworkshop in te huren en zelf het natje en droogje te regelen.

Ik maak gebruik van panelen van canvas van 50 cm bij 50 cm bij 3 cm dikte. We werken met acrylverf en ik leer je verschillende technieken zoals 3D structuren, aquarelleren met acrylverf, veeg- en druppeltechniek.

DANSERESJE,  STRUISVOGEL,  KOE,  DIKKE DAME,  HIGH HEELS gevorderden,  ZEBRA gevorderden,  GIRAFFE,  DAME MET HOED….en wellicht op uw verzoek een nieuw onderwerp!