Workshops schilderen op locatie

Altijd al een zelfgemaakt schilderij in je huis willen hebben hangen? Maar je kan niet schilderen?  Of  je durft het niet te proberen? Ik help je tijdens deze workshops, geef tips en heb slimme oplossingen voor de leuke onderwerpen die we gaan maken.

Op zoek naar een leuke activiteit voor je vriend(inn)engroep? Wil je met elkaar iets leuks schilderen op een mooie locatie? Hightea erbij of een lekkere lunch?

Wij bieden je alle schildersbenodigdheden en leuke ontwerpen voor groepen vanaf 8 personen. De locatie zoeken jullie zelf uit of doen we in overleg. Denk hierbij aan een tuincentrum, restaurant of iets dergelijks.

DE FEESTTUIN werkt samen met bedrijven die ook een zeer goede lunch en high tea kunnen serveren:  Golfbaan en Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout , Brownies&downieS Katwijk, Surf en Beach aan het strand in Katwijk, Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg. Op andere locaties zijn de workshops inclusief een eenvoudige lunch: Vlindorado in Waarland, Boerderij het Geertje in Zoeterwoude en Tuincentrum Cruquius in Cruquius

Voor dit najaar staan er al workshops vast op de volgende locaties:

Brownies&downieS Katwijk: 2, 4 of 6 oktober 2018 ‘KOE’
Tuincentrum Cruquius: donderdag 8 november ‘KOE’
Boerderij het Geertje, Zoeterwoude: zaterdag 13 oktober ‘KOE’

Prijzen zijn wisselend i.v.m. de verschillende lunches bij de verschillende locaties: € 50,– tot € 65,–

Je kunt je opgeven door het sturen van een mail naar: defeesttuin@gmail.com.
De workshops beginnen rond 9.30/10.00 en zijn inclusief koffie, thee en lunch.

Als je zelf een locatie op het oog hebt, is het ook mogelijk om mij voor de schilderworkshop in te huren en zelf het natje en droogje te regelen.

Ik maak gebruik van panelen van canvas van 50 cm bij 50 cm bij 3 cm dikte. We werken met acrylverf en ik leer je verschillende technieken zoals 3D structuren, aquarelleren met acrylverf, veeg- en druppeltechniek.

DANSERESJE,  STRUISVOGEL,  KOE,  DIKKE DAME,  HIGH HEELS,  ZEBRA,  GIRAFFE,  DAME MET HOED….en wellicht op uw verzoek een nieuw onderwerp!

 

 

      

            

Advertenties