Workshops schilderen op locatie

Altijd al een zelfgemaakt schilderij in je huis willen hebben hangen? Maar je kan niet schilderen?  Of  je durft het niet te proberen? Ik help je tijdens deze workshops, geef tips en slimme oplossingen voor de leuke onderwerpen die we gaan maken.

Op zoek naar een leuke activiteit voor je vriend(inn)engroep? Wil je met elkaar iets leuks schilderen op een mooie locatie? High-tea erbij of een lekkere lunch?

Wij bieden je alle schildersbenodigdheden en leuke ontwerpen voor groepen vanaf 8 personen. De locatie zoeken jullie zelf uit of doen we in overleg. Denk hierbij aan een tuincentrum, restaurant of iets dergelijks.

DE FEESTTUIN werkt samen met diverse bedrijven die een zeer goede lunch en high tea kunnen serveren.

Voor de komende tijd staan nog geen workshops vast.

Locatie:

Groencentrum WITMARSUM te Witmarsum Friesland: opgeven via de website van Groencentrum Witmarsum. Hierop staan alle tijden en de onderwerpen die we gaan schilderen.

Prijzen zijn wisselend i.v.m. de verschillende lunches bij de verschillende locaties: € 50,– tot € 70,–

Voor vragen over de workshops : defeesttuin@gmail.com.
De workshops beginnen rond 9.30/10.00 en zijn inclusief koffie, thee en lunch.

Als je zelf een locatie op het oog hebt, is het ook mogelijk om mij voor de schilderworkshop in te huren en zelf het natje en droogje te regelen.

Ik maak gebruik van panelen van canvas van 50 cm bij 50 cm bij 3 cm dikte. We werken met acrylverf en ik leer je verschillende technieken zoals 3D structuren, aquarelleren met acrylverf, veeg- en druppeltechniek.

DANSERESJE,  STRUISVOGEL,  KOE,  DIKKE DAME,  HIGH HEELS gevorderden,  ZEBRA,  GIRAFFE,  DAME MET HOED….en wellicht op uw verzoek een nieuw onderwerp!