Wie ben ik?

Hallo, leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te weten te komen.

Als kind al was ik altijd bezig om van niks iets leuks te maken. Zo begon ik ooit van gewoon papier minuscuul kleine bankjes en stoeltjes te maken…maar dan wel uit 1 stuk papier…. Pffff als ik er nu over na denk was dat een heel gedoe. Nu weet ik trouwens dat deze manier van creëren een naam heeft. Maar goed, ik heb veel getekend en geschilderd, veel technieken geleerd en altijd nieuwe ideeën bedacht. En zo begon ik zo’n 20 jaar geleden geboorteborden te bedenken: Alles … behalve een ooievaar. Zelf ontwerpen, schetsen, schilderen en verhuren. Daar kwamen al snel bruiloftdecoraties bij zoals bruidsbogen en strikken. Nu is het uitgegroeid tot complete stylingsopdrachten op locatie omdat bruidsparen op locatie trouwen en daar ook hun feestje vieren.

Je kunt mij altijd bellen voor persoonlijk advies en vragen.

Margreet

Mobiel 0653782363