Baby in blauwe krans

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blauwe krans voor op de voordeur, achter een raam of aan een vlaggenstok.

Advertenties

4 Reacties op “Baby in blauwe krans

  1. Ik wil die baby blauwe krans graag huren waar kan dat en mijn dochter is 5 juli uit gerekend krijg ik hem dan als ik hem bestel op de geboorte dag de zelfde dag dan thuis graag war meer in vermatie

    • Beste Alie, de krans kan je afhalen in Katwijk aan den Rijn indien je in de buurt woont. Als dat niet zo is zal de krans verzonden moeten worden, en dat duurt meestal een à twee dagen. Huurprijs is € 2,50 per dag.
      Indien je besluit te huren dan stuur ik je een nota voor een borgbedrag en de verzendkosten. Na ontvangst van de betaling zal ik de krans verzenden. Na gebruik mag je hem terugsturen en zal ik de dagen berekenen en verrekenen met de betaalde borg. Terugzenden is dan voor jullie rekening. Misschien is het handig om de betaling eerder te regelen en bij de geboorte mij een bericht te geven zodat ik de krans heel snel kan versturen. Hartelijke groet, Margreet. De Feesttuin.nl en Strikkenland.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s